Dolgozunk
cím 1134 Budapest, Lehel utca 11. telefon +36 (30) 950 5650 E-mail info@lunir.hu
 
Tervezünk elválasztó Fejlesztünk elválasztó Működtetünk
 
 

Gyakori kérdések

Sokba kerül egy jó weboldal?

A weboldal ára igazodik az általa felölelt funkciók mértékéhez, kifinomultságához. A költségesebb megoldások esztétikusabbak, dinamikusabbak és számos előnnyel járnak, de egyszerűbben is megoldható minden elvárás. Nálunk a megrendelő dönt a pénzügyi keretről.

Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

Bármilyen megoldásra is esik a választása, 60 napon belül elkészítjük weboldalát. Amennyiben webcsomagjaink közül választ és minden szükséges anyagot rendelkezésünkre bocsát, úgy akár 5 munkanap alatt is elkészülhet weboldala.

Miért jobb a csomagos megoldás, mint az egyedi?

A csomagos megoldások funkcióikat tekintve ugyanolyan tulajdonságokkal bírnak, mint az egyedi fejlesztésű weboldalak, a különbség az árban és az elkészülés idejében keresendő, minőségben egyáltalán nincs különbség.

Domaint szeretnék regisztrálni egy weboldalhoz. Tudnak ebben segíteni?

Természetesen igen. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére ilyen feladatokban is.

Mi történik akkor, ha az Önök által üzemeltetett hálózat vagy program meghibásodik?

A hét minden napján, 24 órában biztosítunk support szolgálatot, a Kapcsolat menüpont alatt található számon érhet el minket

Tetszik az ajánlatuk, de nincs szükségem mindenre, ami a része a szolgáltatáscsoportnak. Így is tudunk együttműködni?

Ügyfeleink igényihez igazodva rugalmasan kezeljük termékköreinket, bármely személyre szabott megállapodás elképzelhető, természetesen egyedileg és közösen megállapított áron.

Tudnak tanácsot adni, hogyan versenyezzek a konkurenciával?

Természetesen igen, minden esetben figyelembe vesszük a konkurens vállalkozásokat, hogy megfelelő stratégiával álljunk elő. Felmérést végzünk ügyfeleink piaci helyzetéről, vásárlói rétegéről, javaslatot dolgozunk ki a szükséges üzleti vagy marketinglépésekre, és segítünk ezek levezénylésében.

Milyen eszközöket használnak vállalkozásom fellendítése érdekében?

Elsősorban online területekre koncentrálunk, ahol kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb tendenciákra, különös tekintettel a közösségi médiára. Hagyományos marketing megoldásokat is használunk, azonban minden ügyfélre egyedi kihívásként tekintünk, így nem sémák szerint állítjuk össze a megfelelő stratégiát. Röviden válaszolva a kérdésre: Csak olyan eszközöket használunk, amelyek az Ön céljait szolgálják.

Több éve működő vállalkozásomat szeretném fellendíteni, tudnak-e segíteni?

Módszereink hatékonyságában nem játszik szerepet az, hogy milyen régi vagy éppen új vállalkozás számára készítjük el a legmegfelelőbb stratégiát és arculatot, így természetesen igen, tudunk segíteni ebben is.

Miért van szükségem a közösségi oldalakra?

Amennyiben szeretne egy olyan vállalkozás élén állni, amelyik profitot termel, szüksége van ügyfelekre és vásárlókra. A közösségi oldalakon való aktivitás és nyílt kommunikáció manapság elengedhetetlen, hiszen ezek azok a virtuális terek, ahol az emberek informálódnak, összegyűlnek, megosztják egymással véleményüket.

Telefonos elérhetőségek

Műszaki és informatikai kérdésekben
+36 (30) 871 7168

Weboldal és webfejlesztési kérdésekben
+36 (30) 950 5650

Kommunikáció és marketing kérdésekben
+36 (30) 950 5618

Gagyiweb facebook