Dolgozunk
cím 1134 Budapest, Lehel utca 11. telefon +36 (30) 950 5650 E-mail info@lunir.hu
 
Tervezünk elválasztó Fejlesztünk elválasztó Működtetünk
 
 

Rólunk

A Lunir Solutions munkatársaival azon dolgozunk, hogy ügyfeleink sikeresek legyenek vállalkozásaikban, és képesek legyenek megvalósítani mindazt, ami bennük rejlik.

Szakembereink tudása és az üzleti életben szerzett tapasztalata, továbbá a kreatív közeg, amely cégünket jellemzi, kiváló lehetőségeket biztosít azon partnereink számára, akik profi módon szeretnének érvényesülni az üzleti életben.

Komplex, működőképes megoldásokat kínálunk, amelyeket felhasználva partnereink hatékonyabbak és eredményesebbek lehetnek munkájukban.

Nézze meg szolgáltatásainkat, vagy ha kérdése van, írjon nekünk az info@lunir.hu e-mail címre!A LUNIR RÖVID TÖRTÉNETE

A Lunir Solutions-t 2008-ban alapította egy csapat tehetséges fiatal azzal a szándékkal, hogy új színt vigyen az üzleti életbe, és hogy kreativitásukat és stratégiai érzéküket latba vetve segítséget nyújtsanak partnereik számára a digitális világban. Álmuk lépésről lépésre vált valósággá, ahogy a cég egyre fejlődve egyre nagyobb volumenű munkákban vehetett részt, és szerezhetett magának hírnevet a szakmában.

Nem is kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy a webfejlesztés mellett a Lunir Solutions szolgáltatásai online marketinggel és személyiségfejlesztő tréningekkel bővüljenek, aminek hármasa együtt alkotja azokat a komplex és innovatív megoldásokat, amelyek a cégünk fő jellemzőivé váltak. Hamar egyértelművé vált, hogy a bővülés nagyobb felelősséget és komolyabb munkákat is jelent, de a fiatalos lendület és a motiváció éppen időben és tökéletes körülmények között találkozott, így a Lunir azóta is dinamikusan fejlődve tekint a jövőbe, hogy biztosítsa partnerei számára a legkorszerűbb üzleti megoldásokat.
Rólunk